Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 28-Aug-2025 1:15:08

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: behringer
PostPosted: 13-Dec-2006 19:32:35 
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

sveiki...ko juus sakat par behringer pultiim??? mani interesee konkreeti djx700...ko juus sakat paq shito briinumu!

Post subject:
PostPosted: 13-Dec-2006 19:53:50 

its a Miracle !!! ieklausies un jutīsi kas tas ir bērindžers

Post subject: Re: behringer
PostPosted: 13-Dec-2006 21:42:30 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

Quote:
sveiki...ko juus sakat par behringer pultiim???
Lēti

tālāk pēc šīs frāzes katrs var piedomāt pārējo klāt pēc savas pieredzes. Ja jāsaka man kāds paplašināts teikums, tad attiecībā uz Dj tehniku man vārds "lēti" ne pārāk patīk. Savulaik ar vienu Behringeri fiksi pakrāmējos auditorijas priekšā, viena no pirmajām pultīm ko gadījās pagrozīt tā bija, tādā gadījumā katastrofa nekāda nelikās. Īpašnieks toties nebija ar to apmierināts. Tagad man piemēram arī par Numark lētajiem mikseriem nav nekas daudz pozitīvs ko teikt, pašam ir viens lietošanā, ko mainīšu tiklīdz kā šī tēma pakāpsies pa hierarhijas trepēm tuvāk. No otras puses skatoties nenolieku brendu, lietoju vienu preampu austiņām no B. Te visu izšķir pielietojuma vajadzības un tas cik esi gatavs tērēt, pirkumam ir jābūt labam, un tāds būs nevis tas kurš zaķu medībās piepirks katjušu, vai cerēs ka ar gaisa bisi varēs armijai fronti noturēt, bet tāds kurš paņems attiecīgajam pielietojumam vis optimālākās cenas/kvalitātes izstrādājumu. Par cik mēs te neko izzīst no tava teiktā nevaram sakarā ar to kam ko grasies lietot, neko konkretizēt arī nevar. Vienīgi šādi sanāks tūdaļ tipa "Behringer sucks" & fcuk all tipa pūlis visu sabradāt. Bet topiks te par šo tēmu ne jau pirmais...

Post subject:
PostPosted: 13-Dec-2006 21:56:31 

nuu jaa tiko palasiiju arii vecos rakstus! ponjal behringer nav nekas iipashi labs...tachu cena gan pievelk! es vienreiz tiku licis diseni pultij bija tieshi taads pats dizains un arii liidziigas funkcijas tachu taa bija tumshi peleekaa kraasa...firmu neapskatiijos bet varbuut juus zinat kaada taa vareetu buut??? pioneer tas toc nebija bet mani taa pults apmierinaaja!

Post subject:
PostPosted: 22-Dec-2006 11:59:40 

Reloop RMX - 40 vai Pioneer DJM - 600 / 800... 8)

Post subject:
PostPosted: 22-Dec-2006 19:13:05 

aa voot reloop man ar bij doma...ko sakat par rmx 40 bpm??? ir dzirdeetas tiiri labas atsauciibas unn arii cena normaala! ir doma njemt rmx 40 un divus cdj 200 varbuut kaads veeleesies iziireet???

Post subject:
PostPosted: 26-Dec-2006 13:59:11 
Es personigi kopuma lietoju kadus dazhus gadus tieshi Behringer pultis. sakuma bija VMX200, tad vasara biju nopircis DJX700 - nav ne vainas, laba skanja, kvalitate ari apmierinosha, labas pults iespejas nemot vera cenu.Visam vinjam viena slimiba - neklausa vai neprecizi strada BPM skaititajs. Nomainiju vinju pec 5 meneshiem jo bija biku par lielu lai braukatu kaut kur, tagat lietoju VMX300 kpa ar CDJ-200 un esmu dikti apmierinats. esmu stradajis ari uz RMX 30 reloom mixera - mixeris OK, smalks displejs katramkanalam lauj pieregulet precizi limeni trekam, bet EQ pocishi tadi pastingri.....

Post subject:
PostPosted: 26-Dec-2006 18:29:50 

oj tos BPM skaitiitaajus nafig. arii bez tiem var feini iztikt. ausis neapmaaniisi ar tiem cipariem

Post subject:
PostPosted: 26-Dec-2006 21:07:11 

700ais Behringer - momentali mirstoshie faderi, dulais EQ, effekti bez nosaukumiem, tikai numuri (: - ka tadu vispar var lietot?!

Post subject:
PostPosted: 27-Dec-2006 18:19:33 
man kaut ka nav nospradzis neviens feiders Behringeram. var but man palaimejaas. :lol:

Post subject:
PostPosted: 27-Dec-2006 23:51:59 

Quote:
man kaut ka nav nospradzis neviens feiders Behringeram. var but man palaimejaas. :lol:
Tev tik tieshaam buus palaimeejies!!! Kad man naacaas saskaarties ar Behringer pulti, vinjai tad jau bija viens pusbeigts line faderis, tad vinja bija kalpojusi kaadus 8meeneshus, veelaak dzirdeeju no iipashnieka, ka nobiris arii crossfader un tas line faderis straadaa tikai tad, kad ir liidz augshai uzgriezts..uz austinjaam arii shis nedeva pietiekamu signaalu, taa kaa par sho firmu man nav diez ko labas atsauksmes :?

Post new topic  Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC+02:00