Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 08-Jul-2025 23:04:09

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 46 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02-Feb-2008 16:17:33 
1 līmenī - Mikseris.LV forumā

Aham.. Kaudzīte plašu iepirktas par pēdējo naudu, tagad ceļā pie manis.. Izveidots sarakstiņš ar vēl kaudzi wanted platēm.. Viss ar laiku..

Par to Reloop mikseri.. heh.. vairums ļaužu slikti izsakās par šīm pultīm, bet šoreiz nekas cits man (naudas ziņā) nesanāca. Dzīvosim, redzēsim cik ilgi jamais izvilks..

Post subject:
PostPosted: 02-Feb-2008 19:37:49 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

var jau arī paveikties :)

Post subject:
PostPosted: 02-Feb-2008 19:57:08 

Quote:
var jau arī paveikties :)
nu es nez, man jau liekas - maajas lietoshnai un biezhumam pietiekami (ja vien rokas no d*** aaraa neaug un nav tieksme uz maniakaalu laushanu). bet nu piekriitu - aktiivai lietoshanai aarpus bedroom, ir jaadomaa par citu opciju.

http://www.tranceatlanticflight.com
http://www.myspace.com/goldberg_official

Post subject:
PostPosted: 03-Feb-2008 1:22:02 

Quote:
Quote:
Ir OK! Tagad ir jaaperk plates =)
čalīt, ar to gan tā uzmanīgi. protams, ka no sākuma viss liekas Ok, bet neatmet iespēju, ka pēc laika vairs tā nedomāsi... :(
Nu vismaz kamer netiks klāt pie Pio/Vestax/Urei utt, viņš šo Reloop dievinās =)

Post subject:
PostPosted: 06-Feb-2008 0:52:19 
2 līmenī - Mikseris.LV forumā

nopirku līdzīgu komplektu, bet ar behringer vmx 200 mikseri, cik palietoju ar jau pieminēto reloop, tad vmx 200 priekš manis kā iesācēja likās ērtāks. un vismaz pagaidām, pēc pāris dienu aktīvas lietošanas nekādas problēmas no tā vēl nelien ārā

Post subject:
PostPosted: 06-Feb-2008 0:54:11 

beringers = slikti. sliktaak par reloop, kautgan, cik sanaacis kaa ar vieniem, taa ar otriem mikseriem straadaat- meesli abi divi.

Post subject:
PostPosted: 06-Feb-2008 9:48:32 

o augsti cienījamais, tad varbūt var izskaidrot, kapēc tie ir slikti?
Quote:
cik palietoju ar jau pieminēto reloop, tad vmx 200 priekš manis kā iesācēja likās ērtāks.
es vēl tikai sākšu mācīties šo lietu un man priekš mājām vai lokāliem tusiņiem nav plānots izmest 1k latus tikai par mikseri un atskaņotājiem. jā, kad sākšu varbūt ar to naudu pelnīt vai kā savādāk, tad arī pieiešu striktāk pie aparatūras izvēles...

Post subject:
PostPosted: 06-Feb-2008 13:10:09 
Mikseris.LV power user

Jo tie ir super leeti reverse engineering produkti. Ilgstoshi lietojot paraadaas vajadziiba peec psihoterapeita un antidepresantiem, kopaa njemot sanaak ljoti daargi un atstaaj paliekoshas peedas veseliibaa.

ddff

Quote:
o augsti cienījamais, tad varbūt var izskaidrot, kapēc tie ir slikti?

Post subject:
PostPosted: 06-Feb-2008 14:00:19 

Shajaa gadiijumaa es laikam nostashos ameklja pusee (cik es sapratu ir iegadati divi mk2?)
Anyway, kas ir svariigaaks maacoties speeleet, atskanjotaaji vai mikseris?
Ja nav to liidzeklju, vai cilveeks veel iisti nav drosh vai taa lieta iisti aizies kaapeec teereet taadas summas?
Manupraat iesaakumam optimaalaakais ir panjemt sakariigus atskanjotaajus (lietoti vai jauni tas jau ir pashu zinjaa) uz kuriem reaali var iemaaciities speeleet un nebuutu jaaraustaas katru reizi izejot tautaas :))
Un arii sakariigam atskanjotaajam buus normaala re-sale cena :)
Protams, ar labu mikseri ir bauda straadaat :)
Bet no otras puses ja taa padomaa, cik svariiga ir skanjas kvalitaate ja tas viss taapat piesleegts labaakajaa gadiijumaa pie muuzikas centra. Un kursh labi ja paaris reizes tiks izvilkts uz kaadu dzerstinju :)

Post subject:
PostPosted: 06-Feb-2008 16:13:47 

heh.. lasu tos komentārus un nevaru klusēt.. Es nesaku, ka Reloop ir pasaules labākais mikseris, taču naudas man ir tik cik man tās ir. Un es nevaru pie diviem atskaņotājiem sēdēt mēnešus 2 līdz sakrāšu naudu Pioneer vai kādam citam brenda mikserim. Saprotiet jel, man tak gribas ātrāk sākt iemēģināt roku šajā štellē. Un tas ir skaidrs, ka ar laiku (ja tā lieta aizies) bez problēmām iegādāšos kvalitatīvāku aparātu.

Tomēr.. Daudzi saka, ka Reloop (un vēl citi "lētie") mikseri ir mēsli, taču es tā īsti nedzirdu pamatotu vērtējumu. Es šoreiz nevienam tieši neuzbraucu, bet nu varbūt varētu kāds arī smuki pa punktiem norādīt uz ko jāvērš uzmanība lietojot lētu mikseri? Kas tam ir slikts? Kas var traucēt darbībā? Es par daudz prasu?

Post subject:
PostPosted: 06-Feb-2008 16:36:46 

es domāju, ka pats svarīgākais ir tomēr izturība. nu brūk viņi kopā - parasti jau tie ir faderi, bet arī citas puļķi sāk atteikties no darbības.

smejies vai raudi, bet gandrīz vienmēr attaisnojas teiciens "skopais maksā divreiz".

Post subject:
PostPosted: 06-Feb-2008 22:53:38 

un tieshi shajaa izturiibas zinjaa vestax mixeri ir ljooooti labi! wiss ir kvalitatiivs, no izturiga metala un war shoto atrast ari par pienjemamu cenjiku!:)
arii fiichas un wiss paarejais ir kaa naakaas!

Post subject:
PostPosted: 06-Feb-2008 23:06:49 

starp citu!
man gan kkaa liekaas ka mixeris butu taa svariigaakaa dalja!
ko tad tew isti no taa pleijera vajag? tikai kvalitatiivu skanju un tur nu nau ko isti neiemaacities!
kaa ne kaa viss tas kas gala rezultaataa skan, kaa samixejas dziesmas, visi sampleri, efekti (fx mixeriem), wisa taa kontrole...visu to dara un viss tas iet caur mixeri!

Post subject:
PostPosted: 06-Feb-2008 23:29:36 

Quote:
starp citu!
man gan kkaa liekaas ka mixeris butu taa svariigaakaa dalja!
ko tad tew isti no taa pleijera vajag? tikai kvalitatiivu skanju un tur nu nau ko isti neiemaacities!
kaa ne kaa viss tas kas gala rezultaataa skan, kaa samixejas dziesmas, visi sampleri, efekti (fx mixeriem), wisa taa kontrole...visu to dara un viss tas iet caur mixeri!
tev neliekas, ka vinila atskaņotājiem visvarīgākais, kas var būt, ir motors (tieši mix ziņā)? kodīsi pirkstos ja ātrums peldēs...

Post subject:
PostPosted: 07-Feb-2008 0:20:50 

labi - var būt arī bija par asu, taču ddff ļoti labi pamatoja domu manu domugājienu. katrā ziņā, piektajā klasē skolas disene arī liekas kautkas līdzīgs senseišanam vecumā, kad jau iegūtas tiesības....
par mīnusiem -
reloop - esmu paknakstījies nedaud - man liekas ļoti neērti aparāti, visādas mazās fīčiņas [respektīvi - to trūkumi] tā nokaitināja, ka biju gatavs to atskaņotāju izmest pa logu. berindžers- nu tas vispār ir kautkāds mazā lauku ķīnieša lielais sapnis par pioneer. nemāku nosaukt nevienu plusu šiem aparātiem, nu varbūt smuki izskatās plauktā un tā...
starpcitu nespratu diskusijas beigu daļas jēgu, jo, manuprāt, dj galdā nav svarīgākā aparāta - ja slikti atskaņotāji + labs mikseris rezultāts tāds pats kā ja labi atskaņotāji un draņķīgs mikseris.
taču priekš starta - protams, ka vieglāk būs pārdot lietotus turnteibļus ,kā lietotu mikseri.
nu - kautkā tā. īpaši nevienu aizvainot necentos, bet ja sanāca, tad neatvainojos :twisted:

Post new topic  Reply to topic  [ 46 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next

All times are UTC+02:00