Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 14-Jul-2025 18:23:22

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: fsd
PostPosted: 24-Oct-2004 17:11:14 
:o prodigy sucks

Post subject:
PostPosted: 24-Oct-2004 19:36:32 
pamato :lol: :lol:

Post subject: Re: fsd
PostPosted: 24-Oct-2004 20:41:02 
Mikseris.LV power user

Quote:
:o prodigy sucks
-
A es teiktu - The Prodigy Rulzzz
-
:)

Post subject:
PostPosted: 25-Oct-2004 13:00:47 
wha ha ha ..... kartejais abdolbitais cilveks ka nesaprot ka nav tadas lietas kas patik un nepatik, par GAUMI NESTRIDAS!Un tie kas stridas ir pedejie.... sliktaka varda pasaule nav....

Post subject: ......
PostPosted: 27-Oct-2004 20:30:01 
proigy mixi ir pasaulee diezgan augstaa veertee , pakaties puikas pat peedeejaa laikaa skan pa eiropas radio takaa prodigy super !

Post subject: Re: ......
PostPosted: 28-Oct-2004 16:17:12 
"Eiropas radio" izsauc smiinu. "Eiropas hiitu radio" NAV raadiitaajs! taa ir dalja no milziigas, atstraadaatas sisteemas, kas razjo popu. prodigy ir laps pac par sevi, un tas ir pamatojums ar vinju slavu, nevis ar to, ka "skan pa Eiropas radio".
lai arii texti ir popsiigi (smack my bitch up!), vinju galvenaa veertiiba ir instrumentaalaa dalja. lai arii ir peec skaneejuma liidziigi artisti, vinji ir uz pirxtiem skaitaami. prodigy ir saliidzinosi visvienkaarsaak uztverams average tautai.

Taa luuk!

Quote:
proigy mixi ir pasaulee diezgan augstaa veertee , pakaties puikas pat peedeejaa laikaa skan pa eiropas radio takaa prodigy super !

Post subject: ......
PostPosted: 28-Oct-2004 20:42:02 
paklausies edge ! radio ir viens no lielaakajiem raadiitaajiem , jo kaa vienkaarsh cilveeks kam dienas rezhiims ir darbs maaja uzin par taadu prodigy , vins vienkaarshi klausaas radio un dzird super dziesmu vins saak intreseeties kas taa par grupu aaaaaa prodigy buus jaanopeerk disks vinsh paklausaas un atziist ka prodigy ir super , vins iesaka draugam prodigy ,un taa taalaak ! TAAKAA VIS SAAKAAS NO RADIO !
protams taadiem cilveekiem kaa mees prodigy , snep , nana ir zinaami no beerniibas ! bet vaig padomaat arii par cittiem cilveekiem !

Post subject:
PostPosted: 28-Oct-2004 21:07:21 
Edge.... tu esi idiots.
Prodigy ir un paliek da best!

Post subject:
PostPosted: 29-Oct-2004 12:01:02 
argumentu truukums ir mazaakaa no nelaimeem, kas raxturo sejienes average auditoriju. sis te zemaak quototais viesis visticamaak, ja arii speelee disenees, tad visticamaak Eiropas top 40, kas tiek 100%-iigi nokacaats no interneta, jo vinjam, redz, ir biezi senci un vinjam ir interneta piesleegums maajaas. vinjapraat buut par DJ ir vienkaarsi stiliigi, un taapeec vinjam arii taadam jaabuut. taapat kaa stiliigi vinjam liekas pabaarstiities ar taadiem infantiiliem konstateejumiem ka citeetais.
Quote:
Edge.... tu esi idiots.
Prodigy ir un paliek da best!
according to dj:nix - cik saprotu, tu esi DJ. Un tu klausies Eiropas Hiitu Radio??? Tev nepielec, par ko ir runa?
var jau buut, ka man nav taisniiba. bet manupraat DJ ir tas, kas speelee labu muuziku, nevis popu. Dlja osobenno tupih - pops ir tas, kas skan pa radio. Ar retiem iznjeemumiem.
laba muuzika ir taada, ko DJ sameklee ilga un gruuta darba rezultaataa. Turot un kopjot savu DJ stilu. Par kaadu stilu var runaat DJ, kas konsekventi speelee Eiropas top 40? Tur gabali mainaas aatraak nekaa laiks laukaa.
Atljausos noraadiit, ka ir divu veidu "DJ". 1) tie, kas speelee Eiropas top 40, izpilda visus publikas luugumus, tiek uzskatiiti par labaakajiem DJ un uz to reaali uzvaaraas. Vinji katru vakaru seez dc++ un kacaa Eiropas hiitu jaunumus. vinjiem biezi nav NEVIENA orgjinaala diska.
2) iistie DJ, kas speelee tikai savu muuziku, kas parasti nekur citur neskan. Vinji perfekti miksee, paarzin savu muuziku. taa parasti ir vislabaakajaa kvalitaatee, jo SIE DJ PARASTI SPEELEE ORGJINAALU MUUZIKU!!! DC++ tiek izmantots lai nokacaatu jaunos savu artistu un leiblu gabalus, tos noklausiitos un peec tam pasuutiitu orgjinaalus! vinji par savu speeleesanu reti kad kautko nopelna. bet vajadzeetu, kaa vajadzeetu.

es, protams, piederu pie otrajiem. atziisos, esmu piedereejis arii pie pirmajiem, bet tas bija sen, un es pilniibaa apzinaajos, ka es nerulleju.

un tie nabadzinji, kas te tagad karsti striidaas par to, ka radio ir iistais, kur smelties jaunu muuziku, un veel sauc sevi par DJ - sorry...

tas taa, lai buutu viedoklju dazaadiiba. protams, ka prodigy rullee, bet nejau taapeec, ka skan pa radio. iistais arguments, manupraat, buutu - jo vinjiem ir reaals muzons. arguments "skan pa radio" suukaa! peec nedeeljas vairs neskanees, un vai tad prodigy vairs nerulees???

nobeigumam - ja gribaas uzzinaat, ko es saucu par reaalu muzonu, ieraxtiet savu dc searchu logos piemeeram Elite Force - Mainframe Wrekka vai Goon - Big Beat. mieriigaakas muuzikas cieniitaajiem - Lionrock - Rude Boy Rock

peace

Post subject: Re: ......
PostPosted: 29-Oct-2004 12:06:13 
sorry, pie iepriekseejaa aizmirsu paraxtiieties.
Quote:
protams taadiem cilveekiem kaa mees prodigy , snep , nana ir zinaami no beerniibas ! bet vaig padomaat arii par cittiem cilveekiem !
es jau kaadu gadu neklausos radio... BET VAI TO POPULAARO GRUPU,. KURAI BIJA BAIGAIS HIITS (TAS SASNIEDZA PAT MANI) - RYTHM IS A DANCER - GADIIJUMAA NESAUCA SNAP??? cieniijamais dj:nix piemin grupu "snep"...

man truuxt vaardu

Post subject:
PostPosted: 29-Oct-2004 14:59:06 
Mikseris.LV power user

vah vah :) -nu sakas :)
----
----
Par DJ tipiem: ja piekritu, tikai nepiekritu naudas jautajumam - gadas dazhadi.
----
----
Skan pa radio, tatad **** : Radio=tops, un tops tas ir - hmmm, kluseshu :)
Radio parasti ir radio formats - vsadi (Radio edit, Radio Mix, Airplay Mix utt) - normala disene tadus gabalus pat neliek.
Kapec ir (Club Mix, Extended Mix utt)? - tas jau ir prieksh klubiem.
-
Album version - nu vot to spele gan radio gan klubos.
--------------
--------------
Koroche: visi LV radio galvenokart suckzzz, iznjemot dazhus raidijumus.
Singles (vinyl, cds, cdm ...) - RULEZZZ :)
-
Nu un prieksh manim PRODIGY cool.

Post subject:
PostPosted: 30-Oct-2004 15:23:24 
Mikseris.LV power user

Jauno The Prodigy singlu Hotride var komentet:

-> http://tdj.njoyx.net/forum/index.php?topic=14.0

Post subject:
PostPosted: 31-Oct-2004 0:23:53 
Lai arii Radio nav vieta, kur atlasiit labaako muuziku, tomeer biezi vien dzirdamas dziemas,kuras populaaras DJ viduu (es domaaju pasaules top 100 DJ). Bet vinas neskan ikdienaa kaa airplay, bet specifiskos raidiijumos 8) Bij man parsteigums, kad izddzirdeeju Eir Hiitu radio vilnjos Motorcycle - As the rush comes (tikai neatceros kurs remix, Above & Beyond vai Armin van Buuren)

Post new topic  Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC+02:00