Quote:
.....Disks buus. Pietam, dubultnieks. ....kaa arii esmu saacis saprast un iemiiljot teicienu "less is more" (to gan nevaru attiecinaat uz sintinjiem
). ....p.p.s. sintinji ir kaa pastmarkas. Dazhreiz silda vienkaarsha apzinja, ka man tie pieder
.....
Nu baigie malaci, lai veicas! Gaidisim rezultatus, citadi iznemot Standarta diskus pedeja laika neka cita isti no lv razojumiem nav tada par ko es butu ar mieru naudu maksat.
===
Less is more - nu ja, tas ir apmeram tikpat divains teiciens ka "never say never"
Man ari briziem skiet, ka labak mazak, bet tad atkal tas pariet un gribas masivu orkestralu skanejumu pa visam frekvencem - viss ir atkarigs no noskanojuma un vajadzibas. Pedejo divu menesu laika, vispar pat nav bijusi iespeja isti kompi ieslegt, kur nu vel kaut ko pie taustiniem pagrabinat - tas ir ta kaa turet bada un pec tam loti gribas - the more is more
===
Par to sintinu kolekcionesanu ir sapigs jautajums (viens no vel paris hardware minusiem) - vajag vietu, kur tos novietot. Funkciju zina es domaju, ka varetu atrast kadus 7-10 modelus, kas noklaj 99% vajadzibas. Ta ka ar kadam 10
'pastmarkam' man pilnigi pietiktu - galu gala jaunakie modeli tiri labi spej emulet vecako skanas, ka tas atskiribas ir tikai sikas nianses, kas man ir tikpat maznozimigas ka atskiribas vadu tesos. Paslaik mani divi reali lietojamie hardwari noklaj kadus 50-70% vajadzibu un nekas ipasi daudz vairs nav nepieciesams, ja nu vienigi kaut kas ritmiem, ka ari kas salidzinosi eksotisks ka Tavs Fizmo vai kaut kas no modularajiem varetu but interesants. Pats interesantakais, ka darbojoties ar hardware tiri labi funkcione sis teiciens less is more un skiet, ka viss ir baigi feini, bet ko lidz tu piesedies pie kompja sekvencera, kas tev lauj slanos kramet nezin ko, ta tas 'less' atri aizvietojas ar 'more'
No otras puses realu rezultatu ar hardwari panakt ir grutak, jo stradajot ar softu, tu katru reizi precizi ielade visus settingus un vari turpinat no tas vietas, kur esi apstajies, bet stradajot ar hardwari ir ta ka, ja vienaa putienaa tas viss kopskats nav bijis uzbuvets, tad pec tam otrreiz to reproducet un nokert sajutu vairs nav tik vienkarsi - tas ir vel viens iemesls kapec es veidojot savu setupu loti pardomaju ka pec iespejas minimizet hardware resursus, jo kad to ir daudz, tad atcereties, kur kas ka bija saslegts ir stipri pagruti (vismaz man)