Quote:
mekleeju plashu atskanjotaajus lai maaciitos mixeet. saaku ar aarijaam, tagad noleemu nopirkt ko nopietnaaku bet arii belt-drive.. gemini maajaslapaa (
www.geminidj.com) atradu gatavu komplektu - GEMINI MIX MASTER 5.0, 2 plashinieki, mixers un austinjas.. Kaads kko war par to pateikt, wai ir warbuut kkas labaaks par to, bet es esmu galiigs iesaaceejs un negribeetu teereet daudz naudas tai lietai. Weel ir viens jaut kaa labaak to komplektu pasuutiit, jo latvijaa cik mekleeju nav nevienas vietas kas tirgotu ar gemini produkciju!

Man ar bija saakumaa Ārijas, bet tad gadiijaas iespeeja dabuut vienu shaada tipa komplektu pa kaadiem 40-45 Ls. (Shis te ION gan laikam vareetu buut veel leetaaks par augstaakmineeto Gemini - ar plastmasas ripaam un ljodziigiem pochiem

. Nopirku tikai taapeec ka baigi leeti - tajaa pashaa
www.htfr.com shis maksaaja virs 100. Nenozheeloju - speeleeties ar vinjiem var.
Tomeer esu arii dzirdeejis viedokli, ka taadas viduveejas klases atskanjotaajus pirkt nav veerts (vismaz ne jaunus) - labaak paciesties un sakraat taadiem, kurus nebuus peec gada, diviem jaamaina.
Pagaidaam nav iemesla sho viedokli apshaubiit.
Tobish, rezumeejums: iesaku pirkt tikai tad, ja ir baigi leeti un arii tochna nespiid tuvaakajos gados tikt pie kaadiem nopietniem aparaatiem