Quote:
5.1 skanja nebuut nav slikta, tachu man labaak patiik pie kompja piesleegt pastiprinaataaju (120w uz izeju) un galaa piejuugt kaut cik kaartiigas skandas(RMS 300w) normaalaas koka kastees...skan tieshaam labi, pat subi nevajag + augsheejaas skanjas arii labi dzird, un skanja patiikami piepilda telpu

...prieks gan bik daargaaks par 20 Ls, bet nenozeeloju...
Nu jā. Ar tādu jaudu protams ka piepilda telpu. Ko tur teikt. Man ar 2 x 35 W pietiek lai kaimiņi liktu par sevi manīt.
5.1. protams laba lieta, bet ne jau pa 25 Ls. Nu bik klāt tomēr der pielikt to $. Kaut vai aizkāto kādā brīvā brīdī uz 636 datorveikalu un apskati šos pašus komplektus cenā ap 60 Ls. Nesen pazīstamam cilvēkam pirku vienkāršu komplektiņu - 2 tumbeles (apm radiotehnikas 15nieču vērtē) + Subs ar iebūvētu pastiprinātāju. Koka korpusi bija, subs ar daudz maz pieņemamu skaņu. Jaudas gan neatceros bet tās te neko nenosaka jo ir absolūti nevajadzīgs tas cipars. Paklausies kā skan un po visas jaudas. Ja vajag kaut ko spēcīgu tad jāaizmirst par tiem subiem vispār manuprāt. Pa 25 Ls būs tas 5.1. bet kāda jēga ja skaņas kvalitāte neļaus nekādu mixdownu uztaisīt un katru reizi kad muzicēsi vajadzēs pārslēgties uz citu akustisko sistēmu.
Man personīgi vispār riebjas šitā kokainā skaņa ko rada šāda tipa komplekti - izteikti jūtams kā "Grab" skaļruņi, švilpo subs un kopējā skaņa neiet kopā absolūti. Salīdzināt nevar ar normālas 3joslu komponentes skaņu. 3 dienas atpakaļ pie čoma mājās aizdzinos ar grēdu aparatūras ierakstīt pāris ģitāras partijas, tā teikt noprovēt kas i kā. Vienīgais ko dabūju kā monitorus uz ātro bija šāda stereo + suba sistēmiņa pa apm 20 Ls, ierakstījām visu, sakruķī - skaņa laba, griez kā gribi, pēc tam atnāku atpakaļ uz savu mitekli, pieslēdzos saviem grabekļiem un aiziet - tāds skaņas bardaks ka bail metās. Viss jāmiksē un jākruķī pa jaunu. Nu uz šāda neko nevar sadarīt muzikāli.