Nu re, jau otro dienu šis verķis man stāv uz galda! Par tiem mīnusiem un plusiem esmu pats daudz lasījis, bet man bija interese patērzēt ar šī instrumenta īpašniekiem (šeit pat, Latvijā)! Šo instrumentu iegādājos sabalansējot savas vajadzības/kvalitāti/iespējas/cenu! Pašreiz esmu iebūries manuāļos, un mēģinu pats realitātē izprast mīnusus un plusus, kas, kā man liekas, nemaz nebūs tik drīz
! Par korpusu - viss cauri no metāla, virspuse no diezgan glīta pēc izskata, alumīnija! Vienīgās plastmasas detaļas ir sintiņa gali, bet nedomāju, ka tie būs tie, kas pirmie atgāzīsies!
Vispār, iespaids par korpusu - samērā stingrs! Uzraksts uz uzlīmēm liecina, ka ražots ir Japānā, kas nav mazsvarīgi!
... un ja, kaut arī vazātu pa koncertiem, instrumentu saaudzēt vajag!
Pirmais ko darīšu no apgreida (pēc Jaunā gada), iegādāšos papildus atmiņas moduļus 2x pa 32Mb, un SmartMedia flešu 128Mb! Tas ir maksimums! Pagaidām nav ne jausmas, vai tas ir pietiekoši, vai ne tik! Lādēšu iekšā savus nepieciešamos sampļus, tad jau redzēs kā būs! Par skaņu un bankām - cik paspēlēju, pielietojami manam stilam (Electronica, Synthpop) ir izmantojami kādi 30%, bet tas nenozīmē ka pārējais būtu slikts! Šim verķim pastāv iespēja atsevišķi iegādāties, un uzstādīt iekšējo sempleri, kuram savukārt var piekabināt HDD - skazinieku! Tā kā, bibliotākas varētu lādēt un lādēt!
Paldies Kabinetam un Overflow-am par postiem!
... tomēr būtu patīkami patērzēt ar Triton Le lietotājiem!
Un nobeidzot, novēlu Visiem bagātīgi ražīgu, un laimīgu Jauno gadu