Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 11-Jul-2025 13:36:11

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 33 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 28-Jun-2004 10:57:57 
nu atkal digitaalaa pults, pie kam mazbudzheta... mazliet augstaaka rezoluucija (24 bit), bet sheemu izstraadaajis un detalju baazi piegaadaa ALESIS, par kuru man, diemzheel, arii nav labu atsauksmju. Konkreeto pulti neesmu klausiijies, taustiijis un meeriijis, taapeec neko vairaak kaa subjektiivas aizdomas paust nevaru. Pajautaa kaadaa pro.live.sound forumaa vai kaadaa dj viedoklju lapaa. Biezhi vien tur tiek veerteeti arii citi parametri- iespeeja netraapiit pa nepareizo faderi, kas novietots kaut kaa neveikli, cik driiz nokaujas x-fader, vai x-slope ir paarsleedzama adekvaati katra DJ mix stilam, utt. Es neesmu DJ, bet skanju inzhenieris un man ir diezgan vienalga kaadu pulti DJ lieto, man ir svariigi lai no taas negaazhas signaals +27 dB ar 20% THD.

ddff

Post subject: to ddff
PostPosted: 28-Jun-2004 11:02:52 
Sveix!
Izlasiiju visus tavus postus un es kaa dj gribeetu zinaat - kuru no videejaas klases pultiim tu man ieteiktu (cenaa liidz 300Ls) pirkt. visu laiku izmantoju pioneer djm 300. Vai vismaz noraadi markas virzienu... buushu tev pateiciigs.

Post subject: Re: to ddff
PostPosted: 28-Jun-2004 11:36:30 
Quote:
Sveix!
Izlasiiju visus tavus postus un es kaa dj gribeetu zinaat - kuru no videejaas klases pultiim tu man ieteiktu (cenaa liidz 300Ls) pirkt. visu laiku izmantoju pioneer djm 300. Vai vismaz noraadi markas virzienu... buushu tev pateiciigs.
Pa 300Ls var nopirkt labu Vestax mikseri. IMHO par sadu cenu Vetsax the best.

Post subject: Re: to ddff
PostPosted: 28-Jun-2004 12:28:24 
Ja godiigi, tad DJM300 ir peec audio parametriem labaakaa no Pioneer pultiim, nezinu kaa ar lietoshanas eertumu un featureem- tas pasham kaa DJ vairaak juutams. Es rekomendeetu labu analogo pulti- man liekas, ka Vestax ir ljoti laba izveele, piemeeram PMC-07 vai liidziiga. Mans absoluutas favoriits ir PCV-275, sho pulti laikam gribeetu redzeet daudzu DJ koferos (sasodiiti dzilja un miiksta skanja, laikam elliigi aatrdarbiigi opampi ar augstu baroshanas spriegumu), baiss headroom (liidz +10 dB mazaak par 1% THD). Tikai sho gan Ls 300 saspiest nevar...

ddff

Post subject:
PostPosted: 28-Jun-2004 13:06:55 
Ja nav gruuti, kaa ar Rane MP 2016 Mixer and XP 2016 Expander? Shamie ar iet taa ap vienu stabu, tach domaajams uz sknaju un dzleshu kvalitaati nava ko taupiit :)

Post subject:
PostPosted: 28-Jun-2004 16:12:12 
nu shis ir rets aparaats... diez vai ieksh LV atradiisi kaadas atsauksmes par sho. Izskataas jauks (arii peec parametriem) install mixeriitis, klasiskais DJ vareetu arii neaptvert interfeisu pirmajaa piegaajienaa. Vispaar diivaini, bet Latvijaa Rane taa pa iistam kaut kaa neaizgaaja, lai gan produkti ir labi, tomeer padaargi. Es savaa dziivee esmu redzeejis tikai 2 mixpultis no shiem, pavisam spilgti atceros EMPATH (paardevu uz EE, pat Signature seeriju). Nu taa nu vienreiz skaneeja... visi pots griezaas neticami vienmeeriigi, klusi un preciizi. Varens aparaats, iisaak sakot.
Ja ir izteikta veelme peec rotary pots (laikam iisteni gardeezhi tos atkal celj godaa), tad varu ieteikt paskatiities uz Vestax PMC-46 MK II, taada 1 tuuliit buus LV, varees pat apskatiit lounge/club "Hedonia 55". Tur viiri, kas speelee house/chill out/dub izdomaaja, ka shii te ir nepiecieshama kaa rezidentaa pults. Domaajams, patiikama paarmainja peec kaada tur entry-level Numark 3 gadus veca :)

ddff

Post subject:
PostPosted: 28-Jun-2004 16:46:19 
Njaa, es ar metu acis uz Vestax PMC-46 MK II, bet tad nospriedu, ka Rane vai jebkurai pultij, kurai sadalja (ekvalaizers un miksers) naak atsevishkji, dodama priekshroka. to pamatoju ar iespeejams iracionaalu spriedumu, ka hardvaars prieksh noteiktas f-jas paarsitiis kau ko integreetu un kas der visam... iisteniibaa $ jau nau tik liels. par kaadiem 1000ls abus vareetu dabuut, piem. e-bay vai kur citur...

Post subject:
PostPosted: 28-Jun-2004 21:57:44 
hmm, spriedums interesants- tas vareetu buut ceelies no analogijas ar hi-fi tehniku, kur komponenshu aparaati ir par galvas tiesu paaraaki par "kombainiem". Es gan uzskatu, ka analogajaa tehnikaa viss ir ljoti logisks un pamatots- ja vajadziigs ir noteikts skaits elementu lai veiktu miksera funkcijas, tad ir noteikts skaits elementu kas nodroshina filtru funkcijas EQ. Un nav iisti starpiibas vai shie elementi atrodas vienaa kastee vai divaas, nav nekaadu lielu iespeeju kaut ko "saiisinaat" deelj apstaaklja, ka gan summators, gan filtri ir vienaa korpusaa. Pietiekoshi atziits razhotaajs pacentiisies lai visi audio traktaa izmantotie elementi buutu labas kvalitaates un pietiekoshaa daudzumaa lai veiktu katras daljas pilnu funkcionalitaati. Es varu paluugt RANE cilveekiem service manual un paarliecinaaties ka tieshaam man ir taisniiba. Daudz savaadaak ir digitaalajaa tehnikaa- tur peec buutiibas ir vajadziigi tikai 2 kvalitatiivi elementi- ADC un DAC, pa vidu var buut gandriiz jebkas, jo digitaalam signaalam ir vienalga vai baroshanas filtraa ir keramiski vai pleeves kondensatori, ka tik kaut kas, elementu skaits arii daudz mazaaks un visa saals sleepjas funkciju algoritmos, jo elementu pamata baaze visiem razhotaajiem ir viena un taa pati- CPU, PIC, Eprom, Flash, utt. - tas viss ir viena razhotaaja produkts, kuru lieto gan Klark Teknik, gan Behringer. Atshkjiras tikai shiis te 2 detaljas un algoritms- tas noziime daudz, reizeem visu. Taapeec razhot digitaalo tehniku ir leetaak, vienkaarshaak un mazaak probleemu. Razhot leetu analogo tehniku arii nav necik gruuti, bet to ir gruutaak paardot, jo visi tie analogie pekstinji- foninjsh, troksnji, nelineaarie kropljojumi, utt. ir ljoti pamanaami un tur nevar iestaastiit, ka ar naakosho Firmware versiju viss buus liidzeets.
Taatad atgriezhoties pie konkreetaa Rane, man ir pamats domaat, ka tas tik tieshaam ir domaats kaa "permanent install" mixers un kaadam old-school veciitim, kas speelee 80'to gadu hitus no CD ar 2 sec. pauzeem to EQ dalju nevajag, liidz ar to ietaupaas $, taapec man ir pamats domaat, ka EQ kaa atsevishkjs modulis ir taisiits kaa opcija, kuru atsevishkji klienti var nepasuutiit.

ddff

Post subject: par 300,-Ls
PostPosted: 02-Jul-2004 15:13:04 
es lietoju ECLER PRO30 - ljoti laba pults!!!

Post subject: Re: par 300,-Ls
PostPosted: 02-Jul-2004 15:14:45 
Quote:
es lietoju ECLER PRO30 - ljoti laba pults!!!
Protams ka labs, it ipasi nemot vera ta cenu....

Post subject: Re: par 300,-Ls
PostPosted: 02-Jul-2004 16:51:45 
jaa, spaanju smalkmaiziites leenaam paraadaas muusu tirguu (ar GaCo onkulju gaadiibu) un izskataas, ka cilveekiem patiik. Taads entry-level aparaats apmeeram Numark vieglais gals, Gemini, Behringer. Tiiri laps peec kriteerija "bang for the buck", pagaidaam gan neraadaas rideros un arii lielaakos pasaakumos nee, bet tam nav noziime- ja tu kaa DJ atpaziisti savas plates, tas ir eerts, neluuzt un netaisa pekstinjus, tad taa ir laba pults. Nav vienota standarta un arii nevajag- izveeles briiviiba ir demokraatijas sastaavdalja :]

ddff

Post subject: Discomania
PostPosted: 20-Jul-2004 12:49:28 
Quote:
nu neskan gan tā pūlts ! un vēl tāds caņiks , diskomania pa shitādu naudu jau var kautko normaalaaku dabuut !
Kas ir discomania?

Post subject: Re: Discomania
PostPosted: 21-Jul-2004 14:57:29 
Quote:
Quote:
nu neskan gan tā pūlts ! un vēl tāds caņiks , diskomania pa shitādu naudu jau var kautko normaalaaku dabuut !
Kas ir discomania?
tie ir paargudri idioti. iedomaajushies ka ir visu vareni. ahuuna kruti. viss tas suuds, kas saistas ar dj aparaturas tirzdniecibu pie mums ir suuds. Visi vinji suukaa: discomaanija, pro1, tava skanja, md un paareejie. paskatieties kaadas cenas ir Internetaa. Nafig maksaat vieteejiem asins suuceejiem. suukaataaji ir visi

PostPosted: 21-Jul-2004 19:46:40 
nuuu, nav jau nu tik traki ar tiem vieteejiem idiotiem. Protams, ka uz EXW (ruupniicas cenas) ir kaadi 40...50% + PVN. Nekur tiiklaa neredzeet EXW cenas, labaakajaa gadiijumaa retail - 10... 15%. PVN ir neizbeegams jebkuraa gadiijumaa. Otra lieta ir taa, ka e-shopaa nav iespeeju mantu apskatiit un noveerteet- "caveat emptor", tiem nav jaatur noliktava un tas reducee izmaksas. Viena lieta ir taa, ka skaidri zini, ko vajag, bet man labaak patiik ieiet veikalaa kur ir daudz lietu un varu saliidzinaat. Veel taada lieta kaa garantija- nobira baroklis, ko nu? Suutiishana uz remontu ir par iipashnieka naudu, apmainja un celjsh atpakalj razhotaaja apmaksaats. Tad nu skataamies: ir kaut kaads dzelzis par Ls 200 veikalaa, kaut kur tiiklaa tas maksaa $ 200 (USA piemeeram), + shipment uz LV = $50...80, tad veel 18% PVN, muitas deklaraacija Ls 5,- celjsh uz banku, komisijas (deklaraacija, PVN, daba, ievedmuita) = Ls 2,- un veel kaada 1/2 diena pakaasta muitaa (UPS, TNT, whatever). Kaut kaa neredzu neko izdeviigu.

ddff, arii nezin kas ir Discomania

PostPosted: 22-Jul-2004 13:37:48 
Quote:
nuuu, nav jau nu tik traki ar tiem vieteejiem idiotiem. Protams, ka uz EXW (ruupniicas cenas) ir kaadi 40...50% + PVN. Nekur tiiklaa neredzeet EXW cenas, labaakajaa gadiijumaa retail - 10... 15%. PVN ir neizbeegams jebkuraa gadiijumaa. Otra lieta ir taa, ka e-shopaa nav iespeeju mantu apskatiit un noveerteet- "caveat emptor", tiem nav jaatur noliktava un tas reducee izmaksas. Viena lieta ir taa, ka skaidri zini, ko vajag, bet man labaak patiik ieiet veikalaa kur ir daudz lietu un varu saliidzinaat. Veel taada lieta kaa garantija- nobira baroklis, ko nu? Suutiishana uz remontu ir par iipashnieka naudu, apmainja un celjsh atpakalj razhotaaja apmaksaats. Tad nu skataamies: ir kaut kaads dzelzis par Ls 200 veikalaa, kaut kur tiiklaa tas maksaa $ 200 (USA piemeeram), + shipment uz LV = $50...80, tad veel 18% PVN, muitas deklaraacija Ls 5,- celjsh uz banku, komisijas (deklaraacija, PVN, daba, ievedmuita) = Ls 2,- un veel kaada 1/2 diena pakaasta muitaa (UPS, TNT, whatever). Kaut kaa neredzu neko izdeviigu.

ddff, arii nezin kas ir Discomania
Da ko tu.
Neesmu veel suutiijis, bet zinu, ka ir 100 reizes leetaak. Draugi suutiija

Post new topic  Reply to topic  [ 33 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next

All times are UTC+02:00