Mikseris.LV [mūzikas portāls]

Mikseris.LV Forums
It is currently 09-Jul-2025 18:35:49

All times are UTC+02:00

Post new topic  Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
PostPosted: 04-Apr-2005 17:11:25 
Ir doma iepirkt jaunus cd/mp3 pleijerus un noskatiiti ir shie divi modelji. Ja kaadam ir bjusi kaada dariishana ar vinjiem, gribeetu dzirdeet atsauksmes par to, kuru labaak njemt :)
un arii atsauksmes, kuru labaak nenjemt :)
paldies!

PostPosted: 04-Apr-2005 18:30:44 
Mikseris.LV power user

Quote:
Ir doma iepirkt jaunus cd/mp3 pleijerus un noskatiiti ir shie divi modelji. Ja kaadam ir bjusi kaada dariishana ar vinjiem, gribeetu dzirdeet atsauksmes par to, kuru labaak njemt :)
un arii atsauksmes, kuru labaak nenjemt :)
paldies!
Prakstiski ir naacies testeet Vestax CDX-5, ar Denon klaatienee diemzheel nav naacies saskarties.

Par CDX-5 iisumaa:
Visas funkcijas darbojas pie CD-R/RW saliidzinoshi stabili. Ir viena probleema ar Master tempo, pie lielaakas tempo iegriezshanas + vai - (apmeeram virs 4) paraadaas nelieli skanjas kropljojumi. Kaa veel viens miinuss ir nepilniigaa atskanjotaaja darbiiba ar MP3 diskiem.

Eerti izmantojams ir iebuuveetais sampleris, loopings arii straada aatri un preciizi. 3 CUE pointi ir ljoti aatrdarbiigi un rada papildus dazhaadas iespeejas interesantai mikseeshanai.

Vienoziimiigi pati galvenaa funkcija ar ko atskjiras Vestax CD player no Denon, ir iespeeja tam piesleegt Tascam paliigiekaartu un visu playeri tad jau kontroleet no vinila atskanjotaaja.

Sheit var apskatiit bukletu par Vestax CDX-5 un dazhus video ar vinju darbiibaa. Internetaa var mekleet veel arii citus video.

http://www.sublevel.lv/sales/CD_players_vestax.html

PS> - video ar Tascam paliigiekaartu tiks samonteets un izvietots driizumaa.

Post subject:
PostPosted: 04-Apr-2005 22:09:14 
Ir naacies saskarties gan ar Denon gan ar Vestax.
Par Denon: Testeeju modeli DN-S5000. --- Par sho cenu vareetu veeleeties ko labaaku. Juutiigi pret vibraacijaam. Ja gribeesi speeleet lielaa skaljumaa, buus jaaneesaa liidz kaadi paliknji. Scratchojot ilgaaku laiku shis aparaats shad un tad uzkaraas. Cik atceros shim modelim nebija arii nekaadi efekti, kurus var izmantot speeleeshanas laikaa. Ir tikai efekti, kas darbojas iesleedzot uz izsleedzot dziesmu. Kopumaa diez cik uzticiigu iespaidu shis aparaats nav atstaajis. :cry:
Par Vestax. Daudz nekas nav dariits, bet iespaidi diezgan labi. Cik naacies speeleet un scratchot nekaadi defekti nav maniiti. Liels + ir arii tas, ka iespeejams pievienot Tascam! :shock:

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 11:56:24 
kas ir zinaams par taadu kantori kaa EVM&CO?
tas ir uzticams, vai labaak nepiites ar vinjiem?
itkaa jau nu ljoti labas cenas uz denoniem piedaavaa....

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 13:21:51 
3 līmenī - Mikseris.LV forumā
3 līmenī - Mikseris.LV forumā

:arrow: Juutiigi pret vibraacijaam - nevareetu gan taa teikt , antishoks 20 sek , saveejos [DN-S3000] esmu meegjinaajis kratiit un taa kaartiigi pat domas nav taadas kad gribeetu paarleekt , uz suba gan neesmu meegjinaaji speelet , ????

:arrow: Scratchojot ilgaaku laiku shis aparaats shad un tad uzkaraas - atkal nav iisti taisniiba , ja vienigi shamajiem eksemplaariem nav bijis saimnieks losis , tiiklaa Denona maajaslapaa visu laiku ir softa upgrade , var gadiities kad pirmajiem softiem bij kaadi bugi .

:arrow: shim modelim nebija arii nekaadi efekti - konkreeti 5000 ir 3 Stutter points , Echo , Drag start , Brake effect , Reverse play , Sampler 15 sek x 2 , liekas kad visu nosaucu , bet ko tad veel vajag ????

:arrow: Vestax CDX-5 shitais vispaar ir aparaats zveeraa . Un vispaar kur probleema aizstaigaa liidz bodei un pats padzenaa to verkji , .... shito brendu tach muuseejie tirgo .

:arrow: vot DN-S1000 gan pagaidaam tikai video , vasaraa braukshu pie draugiem tad varees ietesteet , zheel Latvijaa nevar laikam nekur dziivee pacholeet kameer kaads neizdomaas nopirkt ....

:arrow: Par to uzkaarshanos - Pat PC reizeem uzkaraas , tur neko nepadariisi , aparaats kuraa ir softs ir pakljauts shaadam trukumam , man pat mikseris kur vairs vienkaarshaaks un tad reizeem uzkaraas , protams pasham tas nav gadiijies bet mazie puishi maak taas pogas taa saspaidiit kad :twisted: , neko nepadariisi .

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 13:25:55 
Mikseris.LV power user

padaliisies tajaas labajaas cenaas uz ddff@inbox.lv? Man saprotamu iemeslu deelj taas parasti nav tik labas :)

ddff
Quote:
kas ir zinaams par taadu kantori kaa EVM&CO?
tas ir uzticams, vai labaak nepiites ar vinjiem?
itkaa jau nu ljoti labas cenas uz denoniem piedaavaa....

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 13:28:31 
Mikseris.LV power user

Kaa Vestax dealeris LV zemiitee varu piebilst, ka pirmajiem CDX-05 (ar seerijas numuriem liidz 00300) bija nenostraadaats antishoks un laazera karietes novietojums, taapeec nereti vareeja noveerot Err02, Err03 un Err05 pazinojumus, kaa arii aparaati meedza nopauzeeties. Visi man zinaamie eksemplaari ir nomainiiti un shobriid LV esoshie savas paredzeetaas funkcijas veic labi. Saliidzinaajumu ar Denon nevareeshu sniegt, jo nav bijis iespeejams apskatiit to.

ddff
Quote:
Ir naacies saskarties gan ar Denon gan ar Vestax.
Par Denon: Testeeju modeli DN-S5000. --- Par sho cenu vareetu veeleeties ko labaaku. Juutiigi pret vibraacijaam. Ja gribeesi speeleet lielaa skaljumaa, buus jaaneesaa liidz kaadi paliknji. Scratchojot ilgaaku laiku shis aparaats shad un tad uzkaraas. Cik atceros shim modelim nebija arii nekaadi efekti, kurus var izmantot speeleeshanas laikaa. Ir tikai efekti, kas darbojas iesleedzot uz izsleedzot dziesmu. Kopumaa diez cik uzticiigu iespaidu shis aparaats nav atstaajis. :cry:
Par Vestax. Daudz nekas nav dariits, bet iespaidi diezgan labi. Cik naacies speeleet un scratchot nekaadi defekti nav maniiti. Liels + ir arii tas, ka iespeejams pievienot Tascam! :shock:

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 14:35:26 
Nu jaa, vieniigais man saprotamais iemesls ir taads, ka Tev ddff arii taa pat kaa man ljoti girbaas eest :) un iespeejams taadeelj taas cenas nav tik ljoti labas....
palabo mani, ja es kljuudos :)

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 14:54:00 
Nu nezinu gan par tiem Denon S-5000. Saku no reaalaas pieredzes. Chalis nopirka jaunus. Speeleeja nelielaa klubinjaaa, pie lielas jaudas. Saaka raustiities. Par scratchoskhanu: scratchoju aptuveni 20 min no vietas uzkaraas un ne reiz vien!!!! Shos aparaatus esmu daudz un dikti testeejis => ir probleemas. Vienkaarshi speeleejot varbuut probleemas nerodas. Par efektiem: kas tie par efektiem Echo , Drag start , Brake effect, shie efekti straadaa izsleedzot un iesleedzot dziesmu => mikseejot tie neder. Nekas grandiozs no tiem Denoniem nav. Vieni no pirmajiem Scratchoshanas aparaatiem, bet ne labaakie!!!

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 14:56:03 
BTW topiks ir denon S-1000 nevis S-5000, tas taa....

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 15:43:22 
Ja njem veeraa, ka S-5000 maksaa 2x vairaak kaa S-1000, shis modelis iipashas ceriibas neviesh. (iespeejams es kjuudos)

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 17:26:05 
Mikseris.LV power user

ne taa bija domaats- parasti ja es kaut kur jautaaju cenu, tad ar koka gjiimi pasaka cenu X, jo zin, ka dealership policy ir stingra lieta un citi PRO tirgus koleegi ar prieku zinjo par shaadiem gadiijumiem. Ja tajaa pashaa vietaa ienaak pirceejs A, tad bez puuleem var ieguut X-20% (ja labi paveicas).

ddff
Quote:
Nu jaa, vieniigais man saprotamais iemesls ir taads, ka Tev ddff arii taa pat kaa man ljoti girbaas eest :) un iespeejams taadeelj taas cenas nav tik ljoti labas....
palabo mani, ja es kljuudos :)

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 18:06:12 
nubet visur kur vien paskaties ir arii "saveejais" faktors, respektiivi, paziistamam cilveekam jau nu nekad nepaardosi preci par letes cenu...

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 20:44:42 
Vispaar jau Denon S-5000 ir makjeniit novecojis modelis, taa kaa tas ir tikai normaali, ka vinsh saliidzinot ar sho konkreeto Vestax aparaatu, ir liidziigs, bet par daargaaku cenu.
Maksimaalu papeetiiju specenes Pioneer CDJ-200, Denon DN-S1000 un Vestax CDX-5.
Secinājumi: Ja ticam speceeneem, tad Denon DN-S1000 viennoziimiigi starp shiem abiem ir vispraatiigaakaa izveele.

To ddff: Taa kaa shonedeelj taisos DN-S1000 iegaadaaties, tad varam sarunaat patesteet. :wink:

Post subject:
PostPosted: 05-Apr-2005 22:13:48 
Mikseris.LV power user

Quote:
To ddff: Taa kaa shonedeelj taisos DN-S1000 iegaadaaties, tad varam sarunaat patesteet. :wink:

Es arii labpraat pieteiktos shii modelja testiem Tad vareetu sniegt veerteejumu, kaads tas ir tiiri reaali praksee saliidzinot ar Vestax aparaatu.

(plaanos ir arii testeet Pioneer CDJ-200)

Post new topic  Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+02:00