Čau,
Gribu mazliet paslapināt sakoptajjā thomann dārziņā. Nekas jau tāds nav noticis, piegādes joprojām ātras un tā, bet viena lieta pēdējās 3 reizes atkārtojas. Viņi reāli sūta lietotas mantas.
Esmu šo gadu laikā pie viņiem atstājis kaudzi (subjektīvi, protams) naudas. Neskaitāmi audio interfeisi, sintiņi, nemaz nerunāju par sīkumiem.
Tad, kad nobira M-Audio, pasūtīju TC Electronics Konnekt 24D. Atnāca reāli samīcīta kaste, bet arī iekšā komplekts viss bieja teju vai vienā kaudzē, vadi, cd diski, grāmatiņas...un jāsaka, ka karte ir tāds pusbrāķis. Volume pocis čakarē`jas it kā tas būtu kruķīts 20 gadi no vietas. Respektīvi tas ir īsts analogais pocis, vnk. brāķis. Ok.
Šodien atkal saņēmu divus verķus. Atkal - abi lietoti. Turklāt, viena no lietām bija usb midi adapteris (ievajadzeejaas lieku midi portu), kursh origjinaali ir taadaa iepakojumaa, kaa parasti ir flrshkartes iepakotas etc..Tad luuk, taa visa sapleesta un adapteris satiits kamolaa un pat nav ielikts taa origjinaalajaa vietaa, bet gan "otraa pusee". Faaak...turklaat komentos es ierakstiiju, ka, ja var, man shoreiz jaunu mantu...izraadaas ka nevar.
Tas laikam ir saistiits ar to, ka eiropieshi meenesha laikaa, neko nepaskaidrojot, driikst nest atpakalj da jebko, nu un shie visus tos meeslus noplavii banaanrepublikaam
. Naakamreiz proveeshu musicstore.de Vinreiz muuzhaa tur ko pirku, bet katru kvartaalu shie suuta kraasainu kvalitatiivu pieckilogramiigu katalogu (tagad kriize, mozh nesuutiis vairs) un taa...cenas par kaadi 5% daargaakas, bet nu...
Luuk. Kaa citiem? Neesat saskaarushies?
o.