---Mazs gājiens ir tas kas man vajadzīgs, pretējā gadījumā no tās kastes varēšu vilkt ārā lupatas tāpat kā mans paziņa. Piemērs:
Tavs nosauktais piemeers nav objektiivs raadiitaajs. Turklaat atceries ka vienu lietu.....( atpakalj pie graamataam ) --- jo mazaaks matemaatiskais gaajiens, jo lielaaks THD buus ( piemeeri ---reloop burbulji ) . Jo mazaaks matemaatiskais gaajiens, jo mazaaak zemaa basa rezultaaa...... tas, ka tam konkreetajam piemeeram ir atpliisis difuzors no piekares noziimee vai nu braakji, vai sliktu inzenieru darbu, vai arii nesameeriigi lielu slodzi ( virs Xmax ) , ilgstoshaa laika periodaa, kas arii ir novedis pie rezultaata bildee. Te jau nav runa tik daudz par piekari, te runa ir par difuzoru izturiibu kas ir nojaats liidz peedeejam....vnk neveiksmiigs piemeers.....
Jaa, eighteensound var njemt. Es bi teiktu, ka RCF var dabuut par baigi labaam naudaam, ir jauni modelji utt.....
par 45Eur no taa saita, man domaat, ka tas buus par mantaam liidz 5Kg, teiksim, tur 2 komrpesijas driveri.....Suutiishana no UK , ja runaa par lielaam mantaam, nav diezko leeta.....
Tobish---gaajiens ir taa lieta, kas nosaka, cik zemu uz noraadiitaas rms/aes/program/pofig kaadas jaudas, tu vareesi draivot savu skaljruni. Jo mazaaks gaajiens, jo augstaak naaksies kroseet. ar 5mm man domaat ka tev par skanju zem 50Hz ir jaaizmirst....Un arii kaste attieciiga jaataisa..... A tas skaljrunis droshi vien ir izbeidzies, jo cilveeks paaris lietas nav njeemis veeraa ----- jo skaljrunji jau ir jaalieto, lai pelna naudinju, vai ne ? Un kad kirdik, izmet miskastee, un nopeerc jaunu.....nevis reekjini jaudas / gaajienus, un domaa liidzi...
Labi Bedri, tas pirmais skaljrunis tieshaam ir leets, un cenai atbisltoshss, 120 maarcinjas, pie shodienas kursa, par 18'' ir gandriiz par briivu, vai ne ??:)) kaadus 4 panjem
Tikai par kasteem un jaudaam un krosiem gan tur ir jaadomaa...Beigu beigaas vinjiem tak pat rezonanse ir 45Hz.....