Quote:
mēs te runājam , runājam ,
Bet kas patiesībā tas bij par pasākumu kur bij video materiāla saimnieks ieklīdis ?
autoru studijā !
Nu sveiciens kolēģiem!
Esmu tas autors!
Ja godīgi - zināju jau uz ko braucu, tapēc biju apbruņojies ar video kameru.
Par topošo pasākumu jau zināju laicīgi. Un arī zināju, kāda maksimālā summa paredzēta skaņai.
Varētu jau uzlikt pa tik, cik bija, bet man pašam būtu kauns atrasties tur tuvumā.
Bet redz džeki ierakstījās tajā ciparā un vēl pāri palika!
Un te nu rezultāts.
Divas dienas pirms pasākuma tas "skaņu vecis" zvanīja arī man. (iedomājaties, man bija iespēja parunāt ar šo nu jau populāro personu)
Taujāja par PA sistēmu.
Viņam vajagot pāris kW, un klāt pieliks vēl savējo. To, ka tā saliekot divas dažādas sistēmas, kopā ļaunums var būt lielāks kā labums, viņš īsti nesaprata. Piedāvāju, lai par dažām naudiņām vairāk paņem visu sistēmu. Tas viņam īsti nepatika, jo savu "PA sistēmu" laikam viņš gribēja uzlikt par katru cenu!
Bet kad vēl pajautāju, vai viņš ir sakārtojis lietas ar pulti, multikoru un apstrādēm (jo zināju, ka viņam tādu nav), atbilde bija, ka pults būs uz skatuves.
Un uz jautājumu, vai viņš ir iepazinies ar vizmaz vienas grupas raideri, es saņēmu atbildi - visi tak mēs tādi paši mūziķi vien esam!
Novēlēju viņam veiksmi un atteicu savu piedalīšanos šajā afērā.
Un ieeja uz šo "labdarības pasākumu" bija 3Ls!
Ko es arī samaksāju, lai redzētu šo "mākslu".
Un klipiņa nobeiguma teksts, ka mēdz tak arī mājās lampiņa izdegt, bija paša "skaņu veča" vārdi. Tie arī iedrošināja šo materiālu publicēt, jo skaidrs, ka viņam mācība nebija un viņš turpinās bojāt pasākumus un dzirdi cilvēkiem!
Esmu runājis!