Quote:
sveiki...ko juus sakat par behringer pultiim???
Lēti
tālāk pēc šīs frāzes katrs var piedomāt pārējo klāt pēc savas pieredzes. Ja jāsaka man kāds paplašināts teikums, tad attiecībā uz Dj tehniku man vārds "lēti" ne pārāk patīk. Savulaik ar vienu Behringeri fiksi pakrāmējos auditorijas priekšā, viena no pirmajām pultīm ko gadījās pagrozīt tā bija, tādā gadījumā katastrofa nekāda nelikās. Īpašnieks toties nebija ar to apmierināts. Tagad man piemēram arī par Numark lētajiem mikseriem nav nekas daudz pozitīvs ko teikt, pašam ir viens lietošanā, ko mainīšu tiklīdz kā šī tēma pakāpsies pa hierarhijas trepēm tuvāk. No otras puses skatoties nenolieku brendu, lietoju vienu preampu austiņām no B. Te visu izšķir pielietojuma vajadzības un tas cik esi gatavs tērēt, pirkumam ir jābūt labam, un tāds būs nevis tas kurš zaķu medībās piepirks katjušu, vai cerēs ka ar gaisa bisi varēs armijai fronti noturēt, bet tāds kurš paņems attiecīgajam pielietojumam vis optimālākās cenas/kvalitātes izstrādājumu. Par cik mēs te neko izzīst no tava teiktā nevaram sakarā ar to kam ko grasies lietot, neko konkretizēt arī nevar. Vienīgi šādi sanāks tūdaļ tipa "Behringer sucks" & fcuk all tipa pūlis visu sabradāt. Bet topiks te par šo tēmu ne jau pirmais...