Quote:
Starp citu, man bija doma nopirkt 2 mono parejas 6.35 mm uz rca un tad savienot skanjas karti ar pastuzi ar kadu brand vadu, manuprat, ari ir risinajums?
Te ir jautājums cik labas pārejas domā pirkt. Tās padārdzinās visu to komplektu par pāris latiem tā vai tā, un iespējams ka salodēt sanāks lētāk. Protams ja nedomā pirkt pārejas no Rimi ķīnas krāmu plauktiem, ko es personīgi neieteiktu galīgi (man te bija viens SCART spraudnis priekš TV ko raujot ārā puse palika rokā, puse TV kastē - super - tad nu ieraudzīju kas tur iekšā un kā darās, ahhhh). Pretrunā vēl protams būs princips jo mazāk šādi kontakti audio ķēdē jo labāk, kas varbūt arī netraucēs bet nu šai gadījumā manuprāt tā ir lieka konstrukcija. Tad jau drīzāk paņem tādu brenda vadu kam vienā galā ir vajadzīgie štekeri un otrā galā pats pārlodē uz tādiem ko vajag, lētāk atkal nekā pārejas visticamāk sanāks, un 2 štekeri rezervei kastītē nebaltām dienām paliks.
Katrā ziņā jau katram sava izvēle. Var visādi, galvenais ka tik signāls aiziet kur vajag un kā vajag.
p.s. es parasti šitos pētot paturu prātā domu ka to visu var arī modificēt mājās. Galu galā tas ir tikai kabelis un ja labs tad ar to operējot var arī bez rupju vārdu praktizēšanas iztikt.